Effect Simple Slider






 

Вартість літра антифризу

Вартість літра антифризуАнтифризи (охолоджуючі рідини) використовуються в двигунах внутрішнього згоряння для пониження температури. В процесі роботи двигун дуже сильно нагрівається. Це може стати причиною його виходу з ладу. Охолоджуючі рідини допомагають зупиняти безконтрольне нагрівання елементів мотора. Без антифризу в наш час автомобілістам не обійтися.

Існує кілька різновидів антифризу. Вартість літра антифризів різного виду може теж істотно відрізнятися. У рідині крім основного компонента містяться також спеціальні добавки - присадки. Ці добавки можуть підвищувати антикорозійні властивості рідини, запобігати вспінюванню, сприяти стабілізації речовини і таке інше. Вартість літра антифризу з тими або іншими присадками буде напевно різною. Охолоджуючі рідини можуть продаватися у вигляді концентрату або вже розведені водою. Вартість літра антифризу - концентрату буде іншою, як і спосіб застосування. Концентрат перед використанням потрібно розвести водою в певному співвідношенні. Літр антифризу (вартість може варіюватися), вже розведеного водою, теж можна без проблем купити. Працювати з таким матеріалом простіше. Рідина відразу готова до використання, що дуже зручно.

Вартість літра антифризу може бути як доступною, так і високою. Щоб придбати якісний антифриз за хорошою ціною, звертайтеся в нашу компанію.


По телефону Ви можете уточнити актуальну вартість літра антифризу. Також у нас можна отримати консультаційну допомогу, почути відповіді на питання. Для менш досвідчених покупців є також допомога у виборі потрібного товару. Вобщем, купувати у нас спеціальні рідини і зручно, і приємно.