Effect Simple Slider






 

Активна піна для автомийки

Активна піна для автомийкиАктивна піна для автомийки
- це обов'язковий і незамінний товар, який і забезпечує весь процес мийки автомобілів. А все завдяки тому, що Ви можете використовувати саме цей товар для безконтактного миття машин, використовуючи спеціальне обладнання. І тепер Вашим співробітникам не доведеться займатися всім цим процесом вручну, що є важкою і довгою роботою.

З появою першої активної піни для мийок, загальний процес миття автомобіля значно прискорився, і вперше почали з'являтися автоматизовані системи. Тому такий товар неймовірно популярний на ринку, і Ви можете купити його відразу у кількох різних виробників, але саме такий вибір може вплинути і на якість послуг Вашої автомийки. Тому активна піна повинна купуватися тільки у надійних виробників, які запропонують Вам якісний товар.

Наша компанія займається професійним виробництвом автомобільної хімії різного призначення, і активна піна для автомийки - це один з товарів, які користуються значною популярністю і замовляються як в роздріб, так і оптом.


У нас Ви можете для автомийки активну піну купити в тарі від 1 до 10 літрів, а кількість одиниць для покупки не обмежені, тому більшість замовників хочуть отримати відразу десятки ємностей по 10 літрів. І найчастіше це представники саме мийок, але так, як нашими клієнтами є і прості клієнти, які використовують засоби для чищення свого автомобіля, то у нас є і послуга роздрібних замовлень.

Для автомийки піна активна може стати дійсно хорошим варіантом, якщо Ви віддаєте перевагу використовувати спеціальне обладнання, яке і буде здійснювати всю роботу самостійно. Але навіть при ручній роботі, це засіб буде актуально для Вас, адже при змішуванні в різному співвідношенні, Ви отримаєте і різний вплив на поверхню автомобіля.