Effect Simple Slider






 

Антисилікон для авто купити

Антисилікон для авто купитиЯкщо Ви роздумуєте, чи потрібно антисилікону для авто купити, розрахуйте вигоду від покупки наперед. Літра розчину вистачить на весь період експлуатації автомобіля, зате самостійна фарбування в домашніх умовах при правильному дотриманні всіх етапів процедури може виявитися вигідніше, ніж звернення до СТО.

Багато наших клієнтів уже купили антисилікону для авто, який призначений для знежирення поверхні машини. Часто на корпусі може бути тонкий захисний шар силікону, який запобігає утворенню мікротріщин і подряпин на поверхні металу. Перед фарбуванням авто потрібно купити антисилікону і протерти частина машини, яку будуть перефарбовувати. Також цей розчин видаляє залишки мастил, смол, слідів від жирних рук. Також цим очищувачем можна знежирювати деталі автомобіля перед ремонтними роботами, склеюванням. Працювати з деталями можна тільки після того, як антисилікону для авто підсохне. Завдяки знежирення на будь-яку поверхню добре лягає фарба або клей, покриття не пузириться і не відшаровується.

Серед фірмової перевіреної продукції ми пропонуємо антисилікон для авто купити. Компанія виробляє автокосметику, продукти побутової хімії і навіть теплоносії систем опалення.

Існує думка, що розчин антисилікону для авто можна купити замість очищувача силікону. Насправді, це не так. Друге речовина наносять серветками для очищення покриття, яке оброблялося грунтами, наповнювачами. Антисилікону ж додається в алкидную, акрилову фарбу або лак в обсязі не більше 2% від загального літражу речовини, яке буде нанесено на покриття машини. Досить одного разу купити пляшку і добавка силікону для авто прибере силіконові кратери на гладі металу в будь-якій ситуації.