Effect Simple Slider






 

Активна піна ціна

Активна піна цінаЯкщо Ви коли-небудь займалися професійним миттям автомобілів, то знаєте, що таке активна піна (ціна), яка буквально незамінна при машинному митті. Але при виборі такого товару Вам слід враховувати відразу кілька факторів, включаючи склад даного миючого засобу і можливості щодо його використання.

В інтернеті Ви можете знайти відразу кілька різних видів активної піни, ціна яких відрізняється в залежності від обсягу, діючої речовини і компанії виробника. І з цієї причини, конкуренція на ринку таких миючих засобів є досить високою, але наше підприємство і товари все ще зберігають одні з лідируючих позицій, так як наша піна активна (ціни) має оптимальне співвідношення ціни і якості.

Наша активна піна (ціна) має європейську якість, але в той же час залишається досить доступною для клієнтів з будь-яким бюджетом, адже ми створюємо наші товари не тільки для великих мийок, але і для приватних покупців.


Якщо Вас зацікавила активна піна, і ціна на неї, то Ви можете уточнити всю інформацію про неї у наших співробітників як особисто, так і по телефону. Також невелика інструкція буде знаходиться і на самому товарі, включаючи правильне співвідношення по його розведення. Наприклад, якщо Вам необхідно отримати пенокомплект, то розбавляти засіб слід 1: 3, але для розпилювача слід домогтися результату в 1:30, тому слід точно дотримуватися всі пропорції і особливості використання засобу.

Перед тим, як проводити чистку автомобіля за допомогою активної піни (ціни), Вам варто попередньо помити машину звичайною водою, щоб змити основну бруд, а лише потім застосовувати засіб, який допоможе Вам у боротьбі з основними плямами і слідами бруду.