Effect Simple Slider






 

Антикорозійне покриття автомобіля

Антикорозійне покриття автомобіляАнтикорозійне покриття автомобіля збереже ефект новизни, який справляє автомобіль. Якщо Ви дбаєте про те, щоб машина не проржавіла і залишалася хоча б на вигляд такою же блискучою, як при покупці, звертайтеся в наш магазин і замовляйте антикорозійне покриття автомобіля.

Особливо важливим є нанесення захисного шару на дно автомобіля. Таким чином воно буде менше піддаватися механічним пошкодженням і прослужить довше.

Антикорозійним покриттям автомобіль збризкують ще на заводі, але це відбувається до того, як корпус пофарбують і нанесуть лак. Тому є сенс перевірити покриття на самому початку експлуатації автомобіля.

Процес покриття автомобіля антикорозійною сумішшю проводять на СТО. Тривалість і вартість роботи будуть залежати від стану машини, тому ми рекомендуємо моніторити машину на пошкодження раз в три роки.

В якості антикорозійного покриття на автомобіль у нас асортименті є грунтовка, лаки, емалі. Щоб корозія не з'їла металеві складові автомобіля, Ви можете також скористатися послугами з покриття машини антигравійною речовиною.

Антикорозійне покриття на автомобілі запобігає старінню металу, стійке до атмосферних впливів.