Effect Simple Slider






 

Тосол антифриз концентрат

Тосол антифриз концентратСьогодні багатьох наших покупців цікавить антифриз концентрат Тосол, тому ми подбали про постійну його наявність на складі. Ціна на продукт запропонована у нас прийнятна і замовити його можна в необхідних обсягах. Вибирайте на користь насправді високоякісної охолоджуючої рідини нового покоління. До складу її входить комплект інгібіторів корозії виробництва Німеччини і Чехії.

Зацікавив Тосол антифриз концентрат? Зверніться в нашу компанію і потрібний продукт буде надано в найкоротший час.


Концентрат антифриз Тосол затребуваний заслужено, температура кристалізації його становить -40 ° С. Використання нової формули дозволило домогтися підвищення важливих параметрів. Був збільшений як захист радіаторів з кольорових металів, так і підвищений термін експлуатації охолоджувальної рідини до п`яти років. Замовте у нас антифриз Тосол концентрат і самі переконайтеся в його перевазі. За якість і високу його ефективність ми можемо ручатися, про його експлуатацію нам залишають багато приємних відгуків. Наші охолоджуючі рідини не містять фосфатів, немає в них нітритів і нітратів. Переконайтеся в високій якості нашої продукції, і Ви вирішите звертатися в компанію нашу за нею постійно. Тосол антифриз концентрат зараз використовується досить широко, і ми цінуємо довіру своїх покупців. На сайті продукція запропонована в різних варіантах фасування для Вашої зручності. Купувати різні види антифризів завжди просто у нас і дуже зручно.

Щоб замовити Тосол антифриз концентрат з нами зв'язатися можна за вказаним на сайті номером. Ми розповімо про його переваги більш детально, і Ви дістанете повну інформацію на будь-які питання. Купуйте якісний і перевірений антифриз, продукція нашого виробництва не підведе в експлуатації.