Effect Simple Slider






 

Антифриз зелений купити

Антифриз зелений купитиВи тільки недавно придбали автомобіль і бажаєте продовжити термін його експлуатації? Не знаєте, як завести машину морозним ранком? Боїтеся, що після тривалої поїздки в інше місто може згоріти двигун? Антифриз зелений купити сьогодні може кожен. Незалежно від того, чи займаєтеся Ви підприємницькою діяльністю або часто роз'їжджаєте по країні, базові засоби по догляду за машиною повинні бути в арсеналі у кожного.

Дане поширене речовина призначена для того, щоб зберігати статичний стан рідин всередині двигуна автомобіля. Завдяки унікальному складу Ви не просто захищаєте машину від перегріву, але також забезпечуєте додаткові ковзаючі властивості для машинного масла. Якщо Ви не знаєте, який з антифризів купити, вибирайте зелений. Незважаючи на те, що склад всіх незамерзаючих речовин однаковий, у кожного виду розчину є унікальні присадки. У складі саме зеленого розчину можна знайти як органічні, так і хімічні добавки. Додаткові кислоти допомагають запобігати корозії. Купіть зелений антифриз, якщо для Вас важливо забезпечувати стінок трубок додаткової захисною плівкою і знизити ефект корозії зсередини системи. Однак варто пам'ятати, що саме зелений антифриз, купити який можна в нашому магазині, варто міняти кожні 2-3 роки. В іншому випадку всередині машини може з'явитися наліт і осад.

Рекомендуємо вивчити повний асортимент виробництва «Велвана». На нашому офіційному сайті представлена ​​вся продукція виробництва. Ви можете не тільки антифриз зелений купити, але також і вибрати різну автокосметику та гальмівні рідини.

Щоб зробити замовлення, зв'яжіться з нами по телефону. Телефонуйте за номером, який вказаний на сайті, і дізнавайтеся технічні характеристики антифризів, щоб купити зелений, синій або червоний розчин.