Effect Simple Slider






 

Концентрована охолоджуюча рідина

Концентрована охолоджуюча рідинаКонцентрована охолоджуюча рідина - це необхідний і дуже затребуваний засіб охолодження двигуна автомобіля в жарку погоду. Цей матеріал не дає замерзнути двигуну в низькі температури і загорітися в спекотну погоду. Для того, щоб досягти бажаного результату, необхідно розбавити концентровану рідину водою в певних пропорціях, і залити в систему охолодження автомобіля.

Компанія «Велнорд» є одним з крупних виробників автохімії, автокосметики і антифризів. Вашому автомобілю потрібна концентрована охолоджуюча рідина? Ви можете придбати її в нашій компанії, відвідавши наш сайт.

Кожен автомобіль, не залежно від марки або габаритів, потребує охолодження двигуна. Так як двигун завжди в роботі, він починає нагріватися, і, досягнувши максимальної температури, може задимитися. Йому на допомогу може прийти концентрована охолоджуюча рідина, яка запобігає перегріву і задимленню двигуна. Щоб уникнути задимлення і поломки двигуна, Ви повинні завжди стежити за рівнем охолоджувача, щоб вчасно його поповнювати.

Як правило, всі антифиризи продаються в концентрованому вигляді в упаковках різного фасування. Перед використанням концентрована охолоджуюча рідина розбавляється водою, в рівному співвідношенні. Але ця пропорція розбавлення рідини може бути зміненою, в залежності, наскільки інтенсивно буде використовуватися автомобіль, і за якої погоди. Наприклад, в зимовий час, при великих морозах, експерти радять зменшити норму води при розведенні. Також антифриз може використовуватися в чистому і не розведеному вигляді.

Концентрована охолоджуюча рідина розбавляється водою в залежності від температури повітря за вікном, а також в залежності від регіону Вашого перебування. Щоб убезпечити себе під час тривалої подорожі на машині, подбайте наповнити охолоджувачем систему охолодження Вашого автомобіля.

Компанія «Велнорд» пропонує Вам ознайомитись з лінійкою антифризів на нашому сайті. Ми впевнені, що та концентрована охолоджуюча рідина, яку Ви шукаєте, є саме у нас.